Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

Σίγουρα όλοι θα αναρωτιέστε αφού έχετε διαβάσει τις ερωτικές ιστορίες που γράφω στο blog μου οι οποίες -παρεμπιπτόντως- βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα που πρόλαβα και έζησα εγώ ή κάποιο από τα alter ego μου.

Είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος υπαρκτό πρόσωπο;

Η απάντηση είναι ναι, ο Ιωάννης Παπαδόπουλος είναι υπαρκτό πρόσωπο, το οποίο δεν έχει έρθει η ώρα να αποκαλύψω ακόμα. Αυτό θα γίνει σε μελλοντικό χρόνο εις το διηνεκές όταν ωριμάσουν οι συνθήκες.

Φορώντας το προσωπείου του Ιωάννη Παπαδόπουλου μεταμορφώνομαι σε μια ηλεκτρονική περσόνα που μπορώ με ασφάλεια να εκθέσω γεγονότα και καταστάσεις, ερωτικού πάντα περιεχομένου που έχουν βγει από την ταλαίπωρη καθημερινότητα της ζωής και της συνεχείς αναζήτησης του έρωτα και του ιδανικού ερωτικού συντρόφου.

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς αν και δεν είναι για βραβείο νόμπελ οι ιστορίες που γράφω, θα τις πάρετε και θα τις αντιγράψετε.

Τουλάχιστον παραθέστε την πηγή γιατί αυτό με βοηθάει να συνεχίσω το έργο μου ως ελάχιστη αναγνώριση.

Η Πραγματικότητα ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις την φαντασία, την μυθοπλασία και τις ταινίες και επειδή μας ξεπερνάει, μας εξιτάρει πάντα το άγνωστο, το νέο, το καινοφανές.

Έχουμε ήδη γκόμενα, μα μας εξιτάρει περισσότερο η επόμενη που θα ρίξουμε στο κρεββάτι μας και όχι η ήδη υπάρχουσα γιατί ο εγκέφαλος μας, αυτό το αδηφάγο σεξουαλικό όργανο είναι ακόρεστο πιο ακόρεστο και από τον οφθαλμό.

Που αποσκοπούν οι ερωτικές ιστορίες;

Τίποτε δεν πάει χαμένο και επειδή τα γραπτά μένουν θα ήθελα και εγώ να τις καταγράψω όχι στο χαρτί, αλλά σε ένα blog ώστε να γίνουν κτήμα όλων σας και όλου του συλλογικού ασυνείδητου.

Όλοι μας έχουμε ζήσει παρόμοιες ιστορίες, έχουμε ερωτευτεί, έχουμε ζήσει τον μεγάλο έρωτα, έχουμε πονέσει και έχουμε κλάψει και θεωρώ ότι αρκετοί από εσάς ταυτίζεστε με αυτές.

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια σας στο τέλος κάθε ιστορίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Θα χαρώ πολύ να ακούσω τη γνώμη σας ή τις γνώμες σας όποιες και αν είναι αυτές.

Σας ευχαριστώ πολύ και καλή ανάγνωση.

Γιάννης Παπαδόπουλος